verkopen van je oude telefoon!

Apple gaat geld betalen voor je oude PC

Apple gaat geld betalen voor je oude PC

Apple zal oude electronica gaat recyclen en opkopen voor geld als blijkt dat dit nuttig is. Er zijn op dit moment als een aantal van dit soort diensten voor oude mobiele telefoons zoals Envirofone en Zonzoo, welke geld geven voor je oude telefoon, zelfs als deze niet meer werkt. Apple’s dienst buigt zich over de meer omvangrijke en moeilijkere markt van de desktop PC’s en beeldschermen. Het recyclen en hergebruik programma wordt beheerd door Dataserv.
In een verklaring op de Apple website staat: “Apple’s betrokkenheid bij het milieu omvat het vinden van de meeste effici├źnte manieren om elektronische apparaten her te gebruiken of te recyclen aan het einde van de levensduur, waaronder de iPhone, iPad, Mac of PC computers en beeldschermen van elke fabrikant. U kunt zelfs wat geld terugkrijgen voor uw oude apparatuur.”

Taxeren

Om te zien of je snel een extra zakcentje kan verdienen met je oude PC of laptop kun je simpelweg even op de site van Apple kijken en daar een aantal simple vragen beantwoorden. Je krijgt dan een schatting van de waard van je apparaat en krijg je een schatting van de verzendkosten.
Als alles goed gaat krijg je het geld voor je apparatuur op je bankrekening gestort door Apple.

Apple zal ook oude telefoons en iPods innemen, maar zal hier geen geld voor betalen.

4 reacties

  1. bonnema /

    ik heb een pentium vier medion computer en een dell beeldscherm en toebehoren, hoeveel is dat nog waard? en waar kan ik dat verkopen

  2. samantha /

    heb een splinter nieuwe pc staan hoeveel is dat waard

Laat een reactie achter