verkopen van je oude telefoon!

Brits parlements lid roept op om oude telefoons te doneren.

Brits parlements lid roept op om oude telefoons te doneren.

Het Britse parlementslid Andrew Jones steunt de campagne van de Yorkshire Air Ambulance, waarin wordt gevraagd of mensen hun oude mobiele telefoon willen doneren. De Yorkshire Air Ambulance dienst is gebaseerd op geldinzameling en kan het verschil betekenen tussen leven en dood voor patiënten die ze in korte tijd verplaatsen van de plaats van een ongeval naar het ziekenhuis.

De Yorkshire Air Ambulance helikopter maakt gebruik van de Stray off Knaresborough Road om te landen wanneer hij wordt ingezet in Harrogate en trekt altijd veel bekijks van voorbijgangers.
De heer Jones ondersteunt een sociaal actieprogramma project van Yorkshire waarin ze oude telefoons ophalen om deze te recyclen en geld in te zamelen.
De heer Jones zegt: Vele parlementariërs hebben een nieuwe telefoon gehad of upgrades gekregen tijdens de kerstperiode. Een eenvoudige en milieuvriendelijke manier om de oude mobiele telefoons kwijt te raken is om ze te doneren aan een goed doel. Iedereen die een oude mobiele telefoon wil doneren aan de Yorkshire Air Ambulance kan de telefoon gewoon naar mij opsturen – of naar andere parlementsleden die deze actie ondersteunen – ik zal er dan voor zorgen dat deze telefoons bij de Air Ambulance terecht komen.
Alle oude telefoons zullen dan midden februari persoonlijk worden bezorgt door alle parlementariërs die deze actie ondersteunen.

Je kan je oude telefoon ook doneren aan een Nederlands goed doel.

Laat een reactie achter