verkopen van je oude telefoon!

Samsung Galaxy S3 verkopen? Gadgix koopt hem terug.

Samsung Galaxy S3 verkopen? Gadgix koopt hem terug.

Met de groeiende snelheid waarmee de smartphone technologie verbeterd, zullen consumenten veel sneller van mobiele telefoon wisselen dan voorheen. En terwijl ze hun oude telefoons wegleggen en zich toeleggen op de nieuwe smartphones, moeten consumenten ook wat met hun oude telefoon. Om een oplossing te bieden aan deze steeds groter groeiende vraag is Gadgix, een webshop voor allerlei gadgets, in april gestart met een terugkoop programma (in het Engels: Buyback). Buyback is Gadgix’ online oplossing voor consumenten die opzoek zijn naar de beste plek om hun telefoon te verkopen. Dit is Gadgix’ eerste stap in de mobiele telefoon en gadget-terugkoop industrie, welke eigenlijk eerst begon als een Apple-product opkoop dienst voor het recyclen van iPhones, iPads en iPod Touch.

Niet alleen maar iPhones.

Inmiddels is Gadgix’ programma uitgebreid waarbij ook non-Apple producten worden gekocht. Bijvoorbeeld, Gadgix heeft nu de Samsung Galaxy S3 toegevoegd aan het programma. Zodat consumenten deze kunnen verkopen. De Galaxy S3 is een doorslaat succes van het Koreaanse technologiebedrijf en is daarmee een serieuze concurrent voor Apple’s iPhone (de best verkochte smartphone in de wereld).

Samsung Galaxy S3

Door de Galaxy S3 toe te voegen aan het terugkoop platform van Gadgix vergroot Gadgix zijn concurrentie positie ten opzichte van andere terug koop programma’s. Gadgix terugkoop programma is een stap voorwaarts in oude gewoontes als “het weggeven van je oude telefoon aan een goed doel”, “gebruiken als backup telefoon”, “recyclen” en alles daartussen in.
Het terugkoop programma is ontwikkeld om deze gewoontes te veranderen en consumenten te laten inzien dat ze de beste prijs voor hun gebruikte telefoon kunnen krijgen door dit terugkoop-programma.

Ook andere merken

Om ervoor te zorgen dat het terugkoop programma van Gadgix niet alleen maar bekend staat Buyback programma voor iPhones hebben ze inmiddels ook andere telefoons aan het platform toegevoegd als andere Samsung telefoons, inclusief de Galaxy Note en Galaxy S. Tevens zijn ondere andere telefoons toegevoegd van andere populaire merken als Motorola, LG, HTC en Blackberry.

Laat een reactie achter